A karácsonyi készülődésben sokszor nagy fejtörést okoz a megfelelő ajándék kiválasztása és megvásárlása.

Íme néhány tipp:

Minden arcápoló kúra 20% kedvezménnyel
Válaszd legnépszerűbb kezelésem, a 2020-as év kedvenc kezelését a Kaviár Exkluzív Ránctalanító programot, vagy a  Mesopeptide kezelést, vagy akár az AHA savas hámlasztást, vagy a többi népszerű kezelésemet.

Kúraként 20% kedvezménnyel vásárolható meg akár magadnak, vagy akár szerettednek Ajándékkártyán. A kúra minimum 3 alkalmas kezelést jelent.

Válaszd a szépséget, a pihenést, a feltöltődést.

Limitált ajándékcsomagok

A Solanie 8 féle limitált termékcsomaggal készült a karácsonyra. Szettjeinkkel egy csapásra ránctalaníthatod, feszesítheted, táplálhatod, regenerálhatod, tisztíthatod és hidratálhatod bőrt. Mindezt az adott arckezeléshez legideálisabb, szinergens termékkombinációkkal, hogy neked ne kelljen a polcok előtt állva azok összeválogatásával bajlódni.

A Solanie MesoPeptide csomagja a kozmetikákban használatos Botox szerű összetevőkkel képes mimikai ráncaid minimalizálni és bőröd felszínét kisimítani. A szettben megtalálható micellás sminklemosó és enzim peeling a bőrfelszín megtisztítása mellett annak átjárhatóságát is fokozza, így segítve az értékes hatóanyagok hasznosulását. A Perfect Relax elixír peptides szuperkomplexével gátolja a mimikai mozgásokért felelős idegek kommunikációját, így csökkentve a ráncok mélységét.

Ára: 14999 Ft

Az Argán Növényi Őssejtes bőrfiatalító szett bőrsejtjeid frissen tartásával segít fiatalos szépséged megőrzésében és megtartásában. A csomagban megtalálható micellás arc- és sminklemosó segít, hogy bőröd hatékonyan tisztísd meg a nap közben felgyülemlő olajos szennyeződésektől és sminkmaradványoktól. Az Argán növényi őssejtes éjszakai krém és Renew szérum ezzel párhuzamosan pedig bőröd saját őssejtjeinek vitalizálásával belülről újítja meg bőröd.

Ára: 14999 Ft

A Solanie Arany ránctalanító csomag luxus kényeztetést és maradéktalan hidratáló hatást biztosít az öregedő bőröknek. A csomagban megtalálható egyik legnépszerűbb peeling termékünk a Mangó rizs AHA radír mechanikai és kémiai hámlasztó hatásával segít eltávolítani az elhalt szarusejteket és szennyeződéseket. Az utána alkalmazott Arany hidratáló éjszakai krém és hialuronsav szérum, pedig maximális nedvességpótlást biztosít bőrödnek a 24 karátos aranyoldat aktiváló hatásával.

Ára: 14599 Ft

A Solanie Kaviár tápláló szettben megtalálható kaviár exkluzív nappali krém táplálja és hidratálja a bőrt. Létfontosságú proteinjeivel és nyomelemeivel új energiával tölti fel a bőrt. A szemráncgél lágy formulája ideális a szemkörüli érzékenyebb bőr ápolásához, hozzáadott hialuronsav hatóanyagával pedig a hidaratáció fokozásához. Rendszeres alkalmazásával minimalzálhatóak a szemkörnyéki karikák és táskák. Hogy ne csak arcbőröd, hanem dekoltázsod és kezeid is megfelelő ápolást kapjanak a szettben egy kéz- és testbalzsamot is elrejtettünk, mely gyors felszívódásával, exkluzív hatóanyagaival táplál és hidratál is egyben.

Ára: 12499 Ft

A Solanie bőrtisztító szett a pattanásos, kombinált, olajosan fénylő bőrök megfelelő letisztításában tud a segítségedre lenni. A szettben megtalálható fekete szappan és fekte tonik faggyúoldó, antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatásával mattítja a bőrt, normalizálja annak működését. A Niacin krém pedig megfelelően hidratálja és táplálja azt.

Ára: 8199 Ft

A Solanie Hydra Base csomagja egy igazi 2 az 1-ben szett, mellyel egyrészt hidratálhatod a bőrt, másrészt megfelelő sminkalapot készíthetsz vele. Míg a tonik a bőr ideális pH értékét állítja vissza és előkészíti a bőrt a további ápolásra, addig a hidratáló szérum és gélmaszk megfelelő nedvességgel látja el azt. Az bőrápolást a liposzómás hidratáló krém koronázza meg, mely a bőrbe zárja a bevitt értékes hatóanyagokat és nedvességet.

Ára: 11299 Ft

A Solanie Szőlő-hialuron szettje az öregedő bőrök megmentője. Növényi összetevőkből megalkotott antioxidáns TO Complex-e védi a bőr sejtjeit az oxidatív károsodástól. Hozzáadott hialuronsav hatóanyaga pedig biztosítja, hogy a bőr annyi vizet kössön meg, amennyit csak képes. Míg a csomagban megtalálható tonik a bőr ideális pH értékéért és annak immunitásáért felel, addig a krémgél az arc, a szemránckrém pedig szem körüli érzékeny terület hatékony ápolását és az öregedési tünetek mérséklését biztosítja.

Ára: 10599 Ft

A Solanie AHA peel bőrhámlasztó szettje igazi multifunkciós bőrmegújító, mely az alfa-hidroxi-savak minden előnyét kihasználja arcbőrünk megújítására. A benne található 5%-os AHA peel szérum és a 2%-os AHA peel éjszakai krém szinergens hatásuk révén ideálisak a bőr felszínén felhalmozódó elhalt szarusejtek eltávolítására és a bőr átjárhatóságának fokozására. Használatukkal a bőr szerkezete megújul az abban található új bőrsejtek száma fokozódik. A meglévő ráncocskák, bőrhibák elhalványulnak, frissebb, élettel teli bőrképet kaphatunk. A szettben található 30 SPF napfényvédő krém biztosítja a tökéletes fényvédelmet a megújuláson áteső bőr számára.

Ára: 8899 Ft

Ha nem tudod kiválasztani, hogy minek örülne szeretted, bízd rá a döntést. Válaszd az Ajándékkártyát tetszőleges értékben, színes kis borítékban.

Ne maradj le a legfrissebb ajánlatokról!

Telefonszám

Nyitvatartás

Páratlan héten:  hétfőtől szombatig 6-13ig

Páros héten:  hétfőtől péntekig 13-tól