Rólam

Szatmári Cintia

kozmetikus Miskolcon, gyantázás, szempilla lifting, kozmetikai kezelések

Szatmári Cintia vagyok, 2017 óta kozmetikusként szépítem vendégeimet Miskolcon.

Teljeskörű kozmetikai szolgáltatást nyújtok a klasszikustól a prémium kezelésekig minden korosztály számára nőknek-férfiaknak egyaránt. Legyen szó műszempilláról, egy frissitő, szépítő masszázsról, speciális tini, esetleg ránctalanító kezelésről.

Számomra nagyon fontos hivatás a kozmetika, ezért folyamatosan továbbképzem magam szakmai tanfolyamokon, beauty konferenciákon, hogy mindig a tőlem telhető maximumot nyújtsam vendégeimnek.

Azon szerencsések közé tartozok akiknek a munkájuk a hobbijuk is egyben. Mindig azt mondom, hogy én nem dolgozni, hanem szépíteni megyek nap, mint nap.

Célom, hogy vendégeim minőségi szolgáltatást kapjanak és a nálam eltöltött idő pihentető legyen számodra.

Válassz bátran széleskörű szolgáltatásaim közül, nálam mindent megtalálsz, ami teljes szépülésedhez, pihenésedhez szükséges.

Egyedi, személyre szabott kezeléseim során figyelembe veszem bőröd aktuális állapotát, és a számodra legmegfelelőbb termékeket választom. A tökéletes eredmény eléréséhez magas minőségű, innovatív hatóanyagokban gazdag, professzionális termékeket használok, melyek minden bőrproblémára kínálnak megoldást.

A Vagheggi olyan kozmetikai termékeket alkott meg, melyek természetes módon ápolják a bőrt, és hozzájárulnak a megfelelő testi-lelki közérzethez. Legalább 95%-ban tartalmaz természetes összetevőket, és nem tesztelik állatokon.

Sok évtizedes szakmai tapasztalattal és folyamatos kutatásokkal törekednek a minden igényt kiszolgáló termékek megalkotására, melyek pontosan a fennálló problémára nyújtanak hatékony megoldást. A márka a „fair trade” elveit követi, vagyis elsődleges számukra a fenntartható fejlődés és a környezetvédelem. Csak olyan beszállítókkal dolgoznak, akik betartják a nemzetközi környezetvédelmi előírásokat, és együttműködnek a helyi közösségekkel. A Vagheggi a lehető legjobb minőségű termékek előállítására törekszik, melyek látható, hosszútávú eredményt biztosítanak mindenkinek. Ehhez kizárólag ellenőrzött, gondosan kiválasztott növényi hatóanyagokat alkalmaznak termékeik előállítása során.

    • parabén és paraffinmentes fitokozmetikumok
    • hatékonyság szigorú tesztekkel alátámasztva
    • környezetbarát csomagolás
    • nincsenek állatkísérletek
    • FSC tanúsítvánnyal rendelkező termékek

Tanácstalan vagy, nem tudod melyik kezelésem válaszd? Keress bizalommal, segítek!

arckezelés miskolc, vagheggi, problémás bőr, pattanásos, vagheggi kezelések, fitokozmetikum, vagheggi rehydra

Tekintsd meg

Szolgáltatásaimat, vagy vedd fel velem a kapcsolatot!

Ne maradj le a legfrissebb ajánlatokról!

Telefonszám

Nyitvatartás

Hétfő 13:00-19:00
Kedd 10:00-20:00
Csütörtök 10:00-20:00
Péntek 8:00-16:00

CintiBeauty Kozmetika minden jog fenntartva © 2019  -  | Készítette Beauty Marketing Experts

Adatvédelemi tájékoztató