Rólam

Szatmári Cintia

kozmetikus, szempilla stylist

“2017 júniusában végeztem Miskolcon a Stúdium Szakközépiskolában kozmetikusként. Ezt követően több nyertes pályázati tanfolyamon is voltam, majd augusztusban elkezdtem dolgozni Kazincbarcikán a High-Care Stúdióban. Majdnem másfél évet töltöttem el ott, miközben rengeteget fejlődtem és tanultam.

2018. december közepén aztán saját lábra álltam és elkezdtem dolgozni Miskolcon. 11 nap alatt 56 új vendéget ismertem meg, és persze remek kolléganőket is, amiért hálás is vagyok.

Számomra nagyon fontos hivatás a kozmetika, ezért folyamatosan továbbképzem magam szakmai tanfolyamokon, beauty konferenciákon, hogy mindig a maximumot nyújtsam vendégeimnek.

Azon szerencsések közé tartozok akiknek a munkájuk a hobbijuk is egyben. Mindig azt mondom, hogy én nem dolgozni, hanem szépíteni megyek nap, mint nap.

Teljeskörű kozmetikai szolgáltatást nyújtok a klasszikustól a prémium kezelésekig minden korosztály számára nőknek-férfiaknak egyaránt. Legyen szó műszempilláról, egy frissitő, szépítő masszázsról, speciális tini, esetleg ránctalanító kezelésről, vagy akár testkezelésről keressen bizalommal.”

Tekintsd meg

Szolgáltatásaimat, vagy vedd fel velem a kapcsolatot!

Ne maradj le a legfrissebb ajánlatokról!

Telefonszám

Nyitvatartás

Hétfőtől szombatig 6-20-ig bejelentkezés alapján

CintiBeauty Kozmetika minden jog fenntartva © 2019  -  | Készítette Beauty Marketing Experts

Adatvédelemi tájékoztató