Rólam

Szatmári Cintia

kozmetikus Miskolcon, gyantázás, szempilla lifting, kozmetikai kezelések

Szatmári Cintia vagyok, 2017 óta kozmetikusként szépítem vendégeimet Miskolcon.

Teljeskörű kozmetikai szolgáltatást nyújtok a klasszikustól a prémium kezelésekig minden korosztály számára nőknek-férfiaknak egyaránt. Legyen szó műszempilláról, egy frissitő, szépítő masszázsról, speciális tini, esetleg ránctalanító kezelésről.

Számomra nagyon fontos hivatás a kozmetika, ezért folyamatosan továbbképzem magam szakmai tanfolyamokon, beauty konferenciákon, hogy mindig a tőlem telhető maximumot nyújtsam vendégeimnek.

arckezelés miskolc, vagheggi, problémás bőr, pattanásos, vagheggi kezelések, fitokozmetikum, vagheggi rehydra

Azon szerencsések közé tartozok akiknek a munkájuk a hobbijuk is egyben. Mindig azt mondom, hogy én nem dolgozni, hanem szépíteni megyek nap, mint nap. Célom, hogy vendégeim minőségi szolgáltatást kapjanak és a nálam eltöltött idő pihentető legyen számodra. Válassz bátran széleskörű szolgáltatásaim közül, nálam mindent megtalálsz, ami teljes szépülésedhez, pihenésedhez szükséges.

Egyedi, személyre szabott kezeléseim során figyelembe veszem bőröd aktuális állapotát, és a számodra legmegfelelőbb termékeket választom. A tökéletes eredmény eléréséhez magas minőségű, innovatív hatóanyagokban gazdag, professzionális termékeket használok, melyek minden bőrproblémára kínálnak megoldást.

A Vagheggi olyan kozmetikai termékeket alkott meg, melyek természetes módon ápolják a bőrt, és hozzájárulnak a megfelelő testi-lelki közérzethez. Legalább 95%-ban tartalmaz természetes összetevőket, és nem tesztelik állatokon.

Sok évtizedes szakmai tapasztalattal és folyamatos kutatásokkal törekednek a minden igényt kiszolgáló termékek megalkotására, melyek pontosan a fennálló problémára nyújtanak hatékony megoldást. A márka a „fair trade” elveit követi, vagyis elsődleges számukra a fenntartható fejlődés és a környezetvédelem. Csak olyan beszállítókkal dolgoznak, akik betartják a nemzetközi környezetvédelmi előírásokat, és együttműködnek a helyi közösségekkel. A Vagheggi a lehető legjobb minőségű termékek előállítására törekszik, melyek látható, hosszútávú eredményt biztosítanak mindenkinek. Ehhez kizárólag ellenőrzött, gondosan kiválasztott növényi hatóanyagokat alkalmaznak termékeik előállítása során.

    • parabén és paraffinmentes fitokozmetikumok
    • hatékonyság szigorú tesztekkel alátámasztva
    • környezetbarát csomagolás
    • nincsenek állatkísérletek
    • FSC tanúsítvánnyal rendelkező termékek

Tanácstalan vagy, nem tudod melyik kezelésem válaszd? Keress bizalommal, segítek!

Tekintsd meg

Szolgáltatásaimat, vagy vedd fel velem a kapcsolatot!

Ne maradj le a legfrissebb ajánlatokról!

Telefonszám

Nyitvatartás

Hétfő 13:00-19:00
Kedd 10:00-20:00
Csütörtök 10:00-20:00
Péntek 8:00-16:00

CintiBeauty Kozmetika minden jog fenntartva © 2019  -  | Készítette Beauty Marketing Experts

Adatvédelemi tájékoztató