Vendégeim véleménye

Arctisztító kezelésen voltam nála, nagyszerű lett az arcbőröm a kezelés után. Kellemes és tiszta környezet, barátságos légkör. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Samkó Eleonóra

Nemcsak gyönyörű munkát végez, hanem mindemellett egy nagyon aranyos lány is! Bátran ajánlom mindenkinek, nyugodt szívvel keressék! Öröm lesz az onnan való távozás. Nagyon szépen köszönöm.

Tóth Bettina

Nagyon szuper, korrekt, és szép kellemes környezetben gyönyörűek lettek a pilláim lifting után! Csak ajánlani tudom!

Lehoczky Ildikó

Németországból járok haza Cintihez, kell ennél pozitívabb vélemény?

Tóth Erika

Nagyon elégedett vagyok a munkájával, precízen és gyorsan dolgozik. Sokszor voltam már a keze alatt és mindig kitűnő lett az eredmény.

Lakatos Éva Alexandra

Cintiben egy nagyon alapos szaktudással rendelkező kozmetikust ismerhettem meg. Néhány alkalommal jártam nála eddig, de mindig nagyon jó hangulatban telt az idő. Hasznos tanácsokat kaptam tőle, a Vagheggi arckrémmel óriási változásokat értem el az arcbőrömmel. (Könnyen felszívódik, kellemes állagú és megszüntette a kipirosodott, száraz foltokat) Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki egy barátságos, precíz kozmetikust keres.

Mandzsák Nikolett

Cintire véletlenül találtam rá egy Facebook poszton keresztül, elmentem hozzá, hogy egy egészséges arcápolási rutint alakítson ki. Az általa ajánlott termékeket elkezdtem használni, és néhány nap után éreztem, hogy mennyire jól esik az arcbőrömnek. Nem tudom eddig, hogy tudtam enélkül létezni. Nagyon köszönöm neki!

Zsofnyák Eszter

Kedves ismerősöm ajánlotta Cintit és nagyon örülök, hogy bejelentkeztem hozzá. Arctisztító kezelést végzett rajtam, minőségi termékekkel. Cinti nagyon precíz, alapos, mindenről tájékoztatott a kezelés során. 🙂 

Márton Boglárka

Köszi a mai savas kezelést, annyira puha még most is a bőröm, alig bírom megállni, hogy folyton tapogassam. Várom már nagyon a következő alkalmat.

Mercedes Evelin

Imádok hozzá járni, kedves, rugalmas, és szépen dolgozik! Külön pluszpont, hogy Cinti is állatbarát, és mindig van nála lehetőség adományozni a rászoruló állatoknak.

Boros Lívia

Először voltam Cintinél, de biztosan vissza fogok még térni. Nagyon alapos és kedves kozmetikus. Nagyon kíméletesen dolgozik, de nagyon hatékonyan és szerintem szuper lett a bőröm. Köszönöm! 🙂

Németh Alexandra

Egy kezelésen voltam eddig Cintinél, de már látható a különbség. Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a kozmetikát. Nemcsak kiváló szakember, de egy nagyon kellemes társaság is. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Bagdy Kata

Szeretettel várlak kozmetikámban!

Ne maradj le a legfrissebb ajánlatokról!

Telefonszám

Nyitvatartás

Hétfő 13:00-19:00
Kedd 10:00-20:00
Csütörtök 10:00-20:00
Péntek 8:00-16:00

CintiBeauty Kozmetika minden jog fenntartva © 2019  -  | Készítette Beauty Marketing Experts

Adatvédelemi tájékoztató